Curierul de marți

564299_351547858262316_531092201_nCURIERUL DE MARȚI
O afacere destul de profitabilă pentru doi tineri din Botosani,  după ce au văzut că la Vorniceni cerințele sunt mari și nu  reușeau sâmbătă în bazar să onoreze comenzile către clienții fideli.

În fiecare marți vin în Vorniceni cu marfa, cu produse alimentare, damingene, butoaie, căzi de zdrobit struguri din PVC și tot felul de bauturi alcoolice și racoritoare etc., iar ca să le vândă umblă din casă-n casă pe toate ulițele satului.
Și-au făcut repede clienți și nu puțini, avantajul fiind că lumea nu mai cară-n mână marfa de care au nevoie, tocmai de la bazarul satului, care are loc doar sâmbăta.

Este un ajutor în plus pentru batrâni,  care nu au timp sau nu mai au forță să ajungă la bazar, deoarece la magazinele din apropiere prețurile li se par cam usturătoare,  față de marfa adusă de curieri la poartă.
CLIENTUL NOSTRU,  STĂPÂNUL NOSTRU, curios dacă au vânzare, am tras cu ochiul la câtă marfă au vândut doar la un singur popas, au vândut două  căzi de zdrobit struguri de 5oo litri capacitate  și una de 200 litri, doi săculeți de zahăr și mai multe produse alimentare, două damingene (damingenele a creat un pic de scandal între vecine, pentru că erau pe terminate).

Uite așa curierul de marți este așteptat săptămânal și nu-i nevoie sa plece babele la MALL, vine curierul la poarta, iar comanda o pot face și prin SMS ca acum toată baba are telefon mobil.

sâmbătă, 12 octombrie 2013 21:52 - Radu Glisă ★ ★ ★ ★ ★