EXCLUSIV DEMISIE SOC. UN VICEPRIMAR A RENUNTAT LA PRIMARIE PENTRU O TURMA DE MIOARE

Miei-oi-turma-1

 

De aproape jumatate de an o Primarie din judetul Botosani a ramas fara viceprimar. Chiar si asa lucrurile par sa mearga ceas la Primarie, cel putin asa se lauda primarul. In cele cateva luni de cand viceprimarul a demisionat s-a tot incercat alegerea unui nou vice. Doi consilieri si-au exprimat dorinta de a fi alesi doar ca in Consiliul Local nu a existat majoritate pentru niciunul, din cei 13 consilieri, unul a lipsit iar voturile s-au impartit frateste.

vice vorniceni 1

La Vorniceni Primaria functioneaza foarte bine si fara viceprimarul Lucian Ungureanu. Spre sfarsitul lunii septembrie, acesta a demisionat invocand motive personale. In tot acest timp, primarul Toader Leampar spune ca s­a descurcat foarte bine.

” Nu se simte lipsa pentru cel care a fost inainte chiar mai mult incurca nu era competent si a facut bine ca si­a depus demisia. Ungureanu a fost vice un an de zile. El mosteneste o turma de oi de la tatal lui,si se straduie sa le mentina ca e tot in cadere cu efectivul si ceva pamant.”a declarat Toader Leampar, primar Vorniceni

Scaunul din Primarie este vanat de doi consilieri locali doar ca, ironia sortii, voturile se impart in mod egal intre ei. Diferenta ar putea sa o faca un al 13­lea vot.

” In una din sedinte au fost propuneri de alegeri ,nu a fost majoritate si de trei ori a fost balotaj, adica un consilier a lipsit, eram 12 si a fost 6 la 6. Au fost doi candidati propusi care nu au intrunit numarul de voturi , nu au avut majoritate niciunul. Unul se numea Frunzeti Ioan si celalalt Constantin Curca.Nu depinde de mine, cand consilierii sunt  dispusi sa asigure pentru unul dintre ei majoritate atunci se poate propune oricand.”a mai spus primarul.

Pana in vara acestui an cand au loc alegeri, vornicenii ar putea totusi sa aiba un nou vice.

sursa:http://www.botosaniexpress.ro/exclusiv-demisie-soc-un-viceprimar-a-renuntat-la-primarie-pentru-o-turma-de-mioare/

miercuri, 30 martie 2016 21:08 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★