Toată viața ta ai curățat oul greșit. Însă, nu e târziu să înveți să o faci perfect. Este un truc bun de știut, mai ales dacă organizezi o masă la tine acasă.
Priviți videoclipul de mai sus și în doar un minut veți reuși!
Curăţatul usturoiului nu este o sarcină tocmai plăcută. Şi atunci când ai multe guri de hrănit şi ai nevoie de mult usturoi, treaba asta devine un calvar, mai ales dacă nu prea ai răbdare.
Ei bine, ca să rezolvaţi în timp util treaba, un internaut s-a gândit să găsească o soluţie, rapidă şi eficientă. Nu aveţi nevoie decât de un borcan. Băgaţi căpăţâna de usturoi în el şi agitate câteva secunde. Apoi, magie! Usturoiul este gata de pisat.
Cum să cureţi cartofii fierţi într-o secundă, fără bătăi de cap. Atunci când sunt pregătiţi pentru piure, curăţatul lor poate fi o bătaie de cap pentru gospodine. De abia scoşi din apă, sunt fierbinţi şi foarte greu de manevrat. Putem scăpa de această problemă dacă îi punem într-un bol cu apă şi gheaţă imediat după ce i-am luat de pe foc. Îi lăsăm acolo cinci secunde, iar apoi îndepărtăm coaja fără niciun efort. Priviţi!
Jumulirea completă a păsărilor durează doar două minute, fiind nevoie, în prealabil, de o opărire de 50 de secunde.
Truc inedit: Cum să separi albuşul de gălbenuş în mai puţin de un minut.
A fost descoperita o metoda incredibila de separare a galbenusului de albus. Acest truc cu siguranta ca va fi de folos la majoritatea gospodinelor, dar si celor care vor sa-si impresioneze prietenii. Metoda este foarte simpla. Spargi un ou pe care il pui in farfurie, apoi cu ajutorul unei sticle de plastic se trage galbenusul, care intra in sticla.
Cea mai uşoară modalitate de a curăţa un ou fiert: foloseşte o linguriţă
<div
Cum sa improvizezi o lumanare.