Ciobanii ne-au dat o lecție de civism!

Posted by Moldova Moldomax on 13 Decembrie 2015

Ne-au arătat că nu e nimic de făcut cu acești parlamentari, trebuie dați pe ușă afară.

Ani întregi, guvernul Ponta ne-a călcat drepturile în picioare. Se strângeau cu zecile de mii protestatarii de pe Facebook, dar când să iasă în stradă, mai rămânea cel mult zece! Ciobanii au coborât din creierul munților, de la sute de kilometri distanță, și au venit la București, peste deputați și senatori. I-au băgat în sperieți…
Ce le-a trebuit parlamentarilor să se lege de câinii ciobanilor? Simplu. Câinii dădeau iama, din când în când, în fazanii și prepelițele „nobililor” vânători români. De pe vremea prea-coruptului Adrian Năstase, moda între politicieni este să fie și vânători. Mai toți inițiatorii legii care i-a enervat pe oieri sunt și șefi la asociația vânătorilor și pescarilor. Parlamentarii au vrut să-i lase pe oieri fără câini, pentru că nu mai aveau suficient vânat să împuște!
Cu asta se ocupă parlamentarii români. Când nu își protejează dreptul de a împușca prepelițe și fazani, apără infractori. Iar când nu apără infractori, își legiferază pensii speciale și își conferă tot felul de drepturi bănești. Ăsta e Parlamentul României, în ziua de azi. Nu au înțeles nimic din protestele din noiembrie.
Oamenii aceștia trebuie trimiși urgent acasă. Nu e așa de greu. Președintele Iohannis trebuie să ceară demisia premierului Cioloș – el l-a pus, îl va asculta, oricum nu a făcut mare brânză. Iar după aceasta, se declanșează procedura pentru dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate.
Nu vreau să-i idealizez, dar cred că putem aduce și niște oieri in viitorul Parlament. Ne-au dovedit azi că sunt mai hotărâți și au mai mult spirit civic decât orice deputat sau senator pus acolo de USL. Mai decenți decâ doamna de la partidul lui Dan Voiculescu, care i-a jignit și i-a făcut „proști”. Și sunt și mai cinstiți decât acești parlamentari, sunt convins.  

autor Mioc George
sursa foto: republica.ro

sursa foto: republica.ro

DSC00034

Ciobanii iau cu asalt Parlamentul

Posted by Rapcea Mihai on 15 Decembrie 2015

marți, 15 decembrie 2015 21:24 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★