Laptele de Capră, crud = Sănătate

Capra este cel mai curat animal! Calitatea laptelui de capră, crud, este net superioară celei a laptelui de oaie, vacă sau bivoliță. Laptele de capră conține mai mult azot nonproteic, proteinele sale sunt de o calitate foarte bună și conține mai multă niacină și tiamină decât oricare alt aliment. În cazurile de diaree la copiii mici laptele de capră face minuni datorită conținutului ridicat de niacină. Tiamina, vitamină importantă din complexul B, se găsește din abundență în laptele de capră.images (1)

Laptele de capră are o vibrație mult mai înaltă decăt laptele de vacă. Caprele nu se îmbolnăvesc de tuberculoză, bruceloză sau alte boli de care suferă vacile. Laptele de capră este cea mai bună alegere și cea mai sănătoasă pentru consumul oamenilor indiferent de vârstă. Laptele de capră nu trebuie niciodată încălzit la temperatura de peste 47 grade Celsius. Niciodată nu consumați lapte pasteurizat, mai bine aruncați-l la canal.

ATENȚIE! Laptele de vacă are capacitatea de a forma mucus, în timp ce laptele de capră este lipsit de acest risc. 10712767_1502013566721597_9050052487800136126_nDacă totuși momentan sunteți lipsiți de posibilitatea de a înlocui laptele de vacă cu cel de capră, consumați zilnic 3 lingurițe de hrean ras proaspăt stropit din abundență cu suc de lămâie! ( de 3 ori/zi 1 linguriță înainte de mesele principale) Hreanul în combinație cu sucul de lămâie curăță depunerile de mucus generate de consumul de lapte de vacă (amidon, brânzeturi din lapte de vacă). Aceste depuneri de mucus sunt răspunzătoare de afecțiuni pulmonare, sinusită, gripă, răceală și chiar și cancer pulmonar. Alege-ți viața! Informați-vă mai departe prietenii și pe cei dragi!
sursa: ROR.ro

sâmbătă, 16 noiembrie 2013 16:48 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★