Primăria Vorniceni încalcă din nou legea

Primăria Vorniceni a rămas fărăDSC04604 instrumentul de comunicare de la distanță cu cetățenii ei, site-ul oficial al primăriei fiind suspendat de câteva luni. Conform Ordonanței 63 din 2010 primăriile de municipii, orașe și comune trebuie să aibe pagină de internet pe care să o actualizeze mereu.

Această problemă a site-ului primăriei Vorniceni nu este recentă, ea existând de câteva luni, site-ul fiind foarte util pentru a afla datele de contact ale primăriei, componența Consiliului Local, proiecte în desfășurare sau proiecte viitoare precum și bugetul comunei sau declarațiile de avere ale conducerii primăriei.

Aceasta este o încălcare a legii, primăria riscând să primească amenzi din partea Instituției Prefectului Botoșani, dar și o lipsă gravă de transparență mai ales în această perioadă când se formulează și se dezbate bugetul comunei pentru anul 2015, conducerea primăriei considerând că cetățenii nu trebuie să știe pe ce se vor cheltui banii colectați din taxe și impozite.

Vorniceni News a solicitat un punct de vedere în această chestiune din partea primăriei, însă nu ni s-a oferit un răspuns.Site-ul primariei

joi, 15 ianuarie 2015 14:28 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★