Marş pentru Basarabia,

timeline Marş pentru Basarabia de la Guvern la Parlament
Duminică, 20 octombrie, începând cu ora 14:00, va avea loc cea mai mare manifestație stradală din România pentru Unirea cu Republica Moldova.
Punctul de început al marșului va fi Piața Victoriei, unde se află Guvernul României iar finalul va fi reprezentat de Palatul Parlamentului, locul unde luna aceasta va intra în dezbatere legea pentru apropierea celor două state românești, semnată de peste 117.000 de români.
timeline
Totodată, din solidaritate cu Republica Moldova, vom ieşi în stradă în semn de sprijin faţă de şantajul comercial la care aceasta este supusă de către Rusia.
,,Deportări, înfometări, crime şi mai recent embargo-ul la importul de vinuri sunt câteva dintre metodele prin care Rusia a încercat să îi înstrăineze pe români de români. Îi aşteptăm pe toţi bucureştenii să vină la eveniment cu un steag naţional pentru a arăta că tricolorul ne uneşte pe toţi”, a declarat av. dr. Mihai Nicolae, co-preşedinte al Platformei Civice Acţiunea 2012, principalul organizator al ,,Marşului pentru Basarabia”.
Invităm alături la această manifestație pe toate persoanele și organizațiile care cred în dezideratul reîntregirii teritoriale:
Un stat mai mare este unul mai puternic. Demnitatea noastră națională trebuie recuperată, iar reîntregirea teritorială ne-ar aduce suflul nou de care avem atâta nevoie.E momentul să facem din unirea cu Basarabia o prioritate naţională. Veniți în Piața Victoriei, pentru România, pentru UNIRE, cu un steag tricolor!

joi, 17 octombrie 2013 09:37 - Radu Glisă ★ ★ ★ ★ ★