BREAKING NEWS, Irimia intenționează să-și dea demisia!

BREAKING NEWS
Irimia intenționează să-și dea demisia!
Acesta recunoaște ca funcția de primar este o pălărie prea mare pentru el, totodată vine cu o sugestie de primar interimar, preferândul pe Cornel Jijie, o persoană mult mai capabilă decât el, care are încrederea consiliului local, dar și a cetățenilor.
Problema este la actualul viceprimar Patache A, deoarece nu vrea să demisioneze, motivând că pentru el e indiferent dacă pălăria este mult prea mare, o folosește ca umbrelă.
Singurul proiect implementat de Irimia este că a pus piatra de temelie la un coș de gunoi, de altfel este unică în țară, nimeni nu a mai văzut așa ceva, un primar să pună mâna pe mistrie și să pună piatra de temelie la un coș de gunoi, alții au pus piatra de temelie la clădiri cu multe etaje, spitale, biserici, dar lumea este mulțumită cu puțin.
Am rămas cu promisiunea de apă curentă, canalizare și gaz, care a făcut-o Ovidiu Corleciuc, câștigând trei mandate, tot cu această promisiune a câștigat și Leampar două mandate, tot cu această promisiune a câștigat și Irimia, și oare câți vor mai câștiga, cei drept lumea le-a urat felicitări la toți pentru acest proiect, dar nici unul nu la realizat. Felicitări domnule primar, doamne ajută pentru decizia luată!Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copac şi în aer liber
luni, 6 martie 2023 20:23 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★