Investiții importante în 2015 în Vorniceni

Se pare că în acest an primarul Leampăr se va apuca DSC04604în sfârșit de treabă și anunță o serie de investiții importante. Astfel, o mare parte din bugetul comunei pe 2015 (pe care nici până astăzi nu știm ce conține) se va duce pe demolarea actualului cămin cultural și construirea unuia nou pe același amplasament.

Nu numai cultura are parte de investiții importante în acest an ci și educația. Astfel se va moderniza grădinița Școlii nr. 1 (din deal) care și anul trecut a beneficiat de construirea unui grup sanitar modern, iar elevii școlii nr.2 (Octavian Ionescu – de la Sediu) se vor bucura de un teren de sport amenajat și corespunzător desfășurării orelor de educație fizică.

Hoții vor primi o lovitură uriașă, căci în acest an vor fi montate camere de filmat în sat cu scopul de a îmbunătăți ordinea și siguranța locuitorilor comunei.

Ne bucurăm că primarul Toader Leampăr s-a mai trezit din somnul care i-a fost caracteristic anul trecut și va aduce schimbările de care comuna are atât de multă nevoie. Ne punem speranța că aceste lucrări anunțate vor fi de bună calitate și se vor face în deplină legalitate pentru a nu se isca din nou discuții ca la investițiile de anul trecut (cele cu podețele și betonarea canalelor).

De asemenea, ne bucurăm că ceea ce s-au avut în vedere propunerile făcute de cetățeni care au fost rostite cu glas tare de VorniceniNews!

duminică, 1 februarie 2015 20:46 - Vorniceni News ★ ★ ★ ★ ★